Els Mossos d'Esquadra va detenir la setmana passada dos homes veïns de Figueres, de nacionalitat marroquina, després de ferir amb un ganivet a un comerciant d'una carnisseria del carrer Tapis de Figueres d'on van endur-se nou cents euros.

Els detinguts són dos joves de 28 i 26 anys respectivament que el 25 de juliol cap a la una del migdia van entrar a l'establiment d'alimentació amb la intenció de robar. Van discutir amb el comerciant a qui van fer amb el ganivet. Abans de fugir del lloc es van endú el botí de nous-cents euros.

Una patrulla dels Mossos es va desplaçar ràpidament fins a l'establiment i van iniciar una investigació per identificar els autors del robatori. Al comerciant se'l va atendre de les ferides i se'l va traslladar a l'Hospital. Els mossos han informat que després de diverses indagacions els dies 26 i 27 de juliol es van poder detenir les dues persones presumptament responsables dels fets. No tenen antecedents i van passar a disposició judicial del jutjat de guàrdia el dia 28 de juliol. Van quedar en llibertat amb càrrecs.