El fiscal demana 15 anys de presó per a Kamel Hosni, l'acusat de matar un home a ganivetades en un pis d'Empuriabrava el 21 de gener del 2010. L'acusa d'un delicte d'homicidi amb un agreujant d'abús de superioritat perquè va atacar la víctima amb un ganivet i un altre d'aprofitament de lloc perquè que es va aprofitar de la impunitat que li donava atacar-lo en un pis on estaven sols. La investigació apunta que els dos homes van començar a discutir per un assumpte de drogues. El cas arribarà a judici a l'Audiència de Girona a principis de novembre. Ha trigat tant perquè l'acusat estava complint condemna per tràfic de drogues a França i no el van traslladar al país fins a l'any passat.

Aquella tarda l'acusat va anar en cotxe fins a l'apartament del sector Gran Reserva on residia la víctima, un petit traficant de la zona i la trobada era per comprar droga.En el seu escrit de conclusions provisionals, el fiscal, Enrique Barata, sosté que dins el pis va començar una forta discussió que va derivar en baralla. Va colpejar el rostre de la víctima i li va arribar a trencar ossos del nas. Aleshores, va agafar un ganivet de grans dimensions i, tot i que la víctima es va intentar defensar, li va clavar fins a tretze vegades. Segons el fiscal, li va clavar el ganivet amb força a la part superior de les cames i també li va fer talls a la zona del coll i l'orella, a la mà i al canell. Les ganivetades mortals van ser les de les cames perquè dues punyalades a la cuixa li van seccionar la vena femoral. Això va provocar que la víctima caigués a terra amb una hemorràgia abundant. L'acusat, llavors, va anar fins al lavabo de l'apartament, va amagar el ganivet a la cisterna del vàter i es va netejar la sang. Després, va marxar abandonant la víctima A baix, la seva parella l'esperava al cotxe. Mentre fugien, arribava el company de pis de la víctima, que els va veure.

Demana 15 anys de presó si se sosté que el volia matar però com que les ferides són a les cames també introdueix com alternativa que es tracte d'un delicte de lesions en concurs ideal amb un homicidi imprudent si queda demostrat que no el volia matar i amb condemna de cinc anys. També que Hosni indemnitzi la dona de la víctima amb 50.000 euros i a cadascun dels dos fills menors d'edat amb 140.000 euros.