Van robar un Fiat 500 de lloguer a l'aeroport de Beauvais de París el 26 de juliol i la Policia Local de la Jonquera el va localitzar al cap de dos dies a l'avinguda Euskadi. La història no acaba aquí, sinó que un cop van fer tot els tràmits per retirar el vehicle també van descobrir que aquest cotxe havia protagonitzat algun tipus de sinistre viari quan entrava en territori espanyol.

Va estar implicat en un accident a l'autopista AP-7 al límit de la frontera i de fet el que va fer el vehicle és anar en direcció contraria. Això, segons la Policia de la Jonquera, fins i tot va obligar una furgoneta amb plaques espanyoles a fer una maniobra evasiva per tal d'evitar la col·lisió frontal. Com a conseqüència de l'accident de trànsit, el Fiat 500 va continuar circulant en sentit contrari fins a la següent sortida i la furgoneta va topar contra les tanques laterals de protecció patint danys importants però sense cap ferit.

Els fets es remunten al 28 de juliol cap a un quart de deu del vespre, quan la Policia Local de La Jonquera va recuperar un vehicle francès Fiat 500, sense signes de robatori, a l'avinguda Euskadi. El vehicle, propietat d'una empresa de lloguer francesa, va ser denunciat com a sostret el dia 26 de juliol per part de la persona que l'havia llogat a l'aeroport de Beauvais Tille, a tocar de París.

La patrulla actuant ja estava en alerta en rebre un comunicat a través de la xarxa Rescat de la sostracció del vehicle i alertaven de la possibilitat que el vehicle es trobés per la Jonquera o rodalies.