Els Mossos d'Esquadra han intervingut més de 1.800 peces de roba de marques falsificades durant un operatiu a Roses (Alt Empordà). El dispositiu va inspeccionar, de manera simultània, sis botigues del centre històric del municipi. Durant els registres, els mossos van arribar a omplir fins a 67 bosses de mida industrial amb tot de peces falsificades. Entre els objectes que s'han intervingut hi ha bosses de mà, sabatilles, banyadors, moneders, xandalls, pantalons o ulleres. Els Mossos d'Esquadra han imputat quatre homes d'entre 34 i 56 anys, que eren els responsables de les botigues, per un delicte contra la propietat industrial. Ara, hauran d'anar a declarar davant del jutge.

L'operatiu policial contra el frau industrial, que s'ha fet aquests últims dies, va mobilitzar agents de seguretat ciutadana de Roses i efectius de la unitat d'investigació. A més, els policies també van comptar amb l'ajuda de cinc representants de marques oficials.

De manera simultània, els mossos van entrar a sis botigues del centre del municipi, on sospitaven que s'hi estaven venent peces de roba i complements falsificats que es feien passar per autèntics. Les sospites dels policies es van confirmar poca estona després.

Durant els registres, i amb l'ajuda dels representants de les marques, els agents van arribar a omplir fins a 67 bosses de mida industrial amb falsificacions. En total, més de 1.800 peces de roba i complements. Entre aquests hi havia bosses de mà, sabatilles, banyadors, samarretes, moneders, xandalls, pantalons, jaquetes, vestits i ulleres, entre d'altres.

Els Mossos d'Esquadra van imputar els responsables de les botigues per un delicte contra la propietat industrial. Es tracta de quatre homes, d'entre 34 i 56 anys, tots ells de procedència marroquina. Ara, tots ells hauran de passar davant del jutge quan se'ls citi a declarar.