L'hotel La Central de Maçanet de Cabrenys ha començat a elaborar una línia de cosmètics ecològics i part dels beneficis que s'obtingui es destinaran a quatre organitzacions no lucratives, entre elles l'Associació de Naturalistes de Girona amb qui han establert un conveni.

La nova línia s'ha batejat com La Central i compta amb olis corporals, sals de bany i fragàncies ecològiques que van en la línia del concepte de l'establiment que promou les teràpies naturals i el contacte amb la natural.

L'establiment està situat en un espai natural i ofereix la possibilitat de descobrir la flora i la fauna del pantà de Darnius-Boadella. L'empresa vol fomentar la defensa del medi natural amb iniciatives com les que s'està portant a terme. Alhora posen en marxa iniciatives per ajudar a fomentar l'ajuda a les persones en risc social i impulsar el benestar animal.

L'Associació de naturalistes destinarà les aportacions rebudes a projecte de protecció i restauració del medi natural.

La resta d'organitzacions a les que fan donacions són Iaeden, Libera (Associació Animalista) i Jin-Pa. Aquesta darrera ajuda als refugiats tibetants al sud d'Índia per tal d'ajudar a sortir de la pobresa severa i marginació.