Un bon ensurt és el que es van emportar dos conductors que ahir al matí van xocar a l'entrada del polígon industrial de Cadaqués. El sinistre viari, que va ser aparatós i va deixar dos homes ferits de gravetat, va produir a més fortes cues d'accés al municipi costaner. Les retencions que van ser de més de dos quilòmetres van durar quatre hores, segons el Servei Català de Trànsit (SCT).

L'accident de trànsit es va produir quan passaven pocs minuts d'un quart de nou del matí. En aquell moment, un camió de repartiment de pa de la marca Nissan baixava per la GI-614 i un camió petit de la marca?Piaggio d'una empresa de jardineria van xocar quan es procedia al gir, a l'alçada de l'encreuament del polígon industrial. A?causa del fort cop, els dos ocupants van patir diverses contusions.

Al lloc dels fets s'hi van desplaçar ràpidament agents de la Policia Local de Cadaqués, dues ambulàncies del SEM (Sistema d'Emergències Mèdiques), dues dotacions dels Bombers i Mossos d'Esquadra. Els ferits van ser atesos i d'entrada presentaven una possible luxació a l'espatlla i una fractura a la cama.

Ambdues víctimes, un home de 37 anys i un de 48, van ser traslladats en ambulàncies fins a l'hospital de Figueres, segons fonts del SEM en estat greu.

A causa de l'accident de trànsit entre els dos camions a l'alçada del quilòmetre 16 de la GI-614, que correspon a l'entrada del polígon industrial hi van ser presents durant bona estona els efectius de seguretat i emergències.

Això va produir llargues cues a aquesta via d'accés a la localitat de la Costa Brava que es troba en el seu punt més alt d'ocupació en ser ple agost. Les retencions van ser de més de dos quilòmetres de longitud Segons el Servei Català de Trànsit (SCT) no es va donar la situació viària per normalitzada a la GI-614 fins al voltant de tres quarts d'una de la tarda.