La Guàrdia Urbana de Figueres avisa dels controls de velocitat que farà al centre

Els agents informen dels punts on posaran radars per demostrar que no és "una mesura recaptatòria"

17.08.2015 | 07:23
Dos agents del cos de policia de la ciutat.

La Guàrdia Urbana de Figueres, en coordinació amb el Servei Català del Trànsit, farà la setmana que ve una campanya de controls d'excés de velocitat amb radars a diferents trams del centre de la ciutat. Per demostrar que no es tracta d'una mesura recaptatoria sinó amb voluntat "preventiva", el cos de seguretat ha informat dels punts on es realitzaran.
L'Ajuntament ha assegurat amb un comunicat ha explicat que les actuacions es faran des de dilluns i fins al dia 23. Dilluns es faran a l'avinguda Salvador Dalí, dimarts a l'avinguda Montserrat Vayreda, dimecres a la Vilallonga, dijous al carrer Montgó, divendres al carrer Ausiàs March i dissabte a la ronda Sud. Finalment, el diumenge es clouran les intervencions de nou a l'avinguda Salvador Dalí.
La policia recorda que "cal extremar la precaució al volant encara que siguin trajectes curts o en vies urbanes". A més, diuen que l'objectiu és conscienciar a la ciutadania sobre els perills de l'excés de velocitat dins la ciutat.

Amb caràcter "preventiu"
"L'Ajuntament vol remarcar el caràcter preventiu de la millora de la seguretat vial, i no pas recaptatori, d'aquests controls. Per aquest motiu, ha decidit informar de les dates i de les vies on se situaran els radars", insisteixen.
La previsió és que aquesta campanya es dugui a terme arreu del territori al llarg d'aquestes mateixes dates.

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook
Enllaços recomanats: Premis cinema