L'històric hotel President de Figueres torna a formar part del complex hoteler de la ciutat després de mesos d'obres. L'establiment, que va adquirir el Grup Cap Roig, va reobrir portes fa algunes setmanes amb la categoria de quatre estrelles i oferint preus especials als nous clients de l'establiment, que s'afegeix als tres que ja té el grup empresarial. La remodelació que s'ha estat fet en els darrers temps ha intentat mantenir l'esperi dalinià i alguns dels elements que històricament l'han caracteritzat tant als espais comuns com a les 77 habitacions que el conformen.

L'hotel va obrir portes per primera vegada l'any 1963 amb una celebració molt multitudinària i ben aviat es va convertir en un establiment de referència. Ubicat a l'actual avinguda Salvador Dalí -antiga N-II- era considerat de luxe a l'època ja que era un dels pocs establiments de la capital altempordanesa a ostentar les tres estrelles.

L'any 2013, però, el seus propietaris -històrica família de la ciutat dedicada a l'hosteleria- el van posar a la venda i el Grup (propietaris també de l'Eden Roc, el Cap Roig i l'Hotel Montjoi) el va adquirir. Durant dos anys hi ha estat realitzant una important reforma i adequació a la normativa actual que els ha permès aconseguir les quatre estrelles, tot i que inicialment es plantejaven donar-li una categoria superior. Des de fa dies, a l'entrada hi ha un cartell que indica que està obert i que s'ofereixen preus especials per la recent estrena. L'establiment disposa de setanta habitacions dobles i triples amb múltiples prestacions com ara banyeres-Jacuzzi. També té un restaurant, dos salons i un garatge per a cotxes. De moment, però, manté part de les antigues façanes.