La Ciutadella de Roses acollirà aquest dissabte la primera edició del Mediterrànea Electronic Festival, que oferirà durant dotze hores música en directe amb una vintena d'artistes repartits en dos escenaris. Es tracta d'una proposta nova inspirada en festivals com el Tomorrowland o el Misteryland i té com a objectiu situar-se a l'alçada dels millors festivals europeus.

Els organitzadors asseguren que el festival tindrà com a eix temàtic donar a conèixer la història de la ciutadella des de l'arribada dels grecs fins a l'actualitat. Per això, han creat una decoració especial per a tot el recinte que, asseguren, portarà als assistents a un viatge a través del temps en «una fusió de tradició, cultura, història, art, tecnologia i música electrònica». Per aquesta primera edició, els preus seran de 15 euros per a les entrades anticipades i de 18 per a les que s'adquireixin a taquilla i la programació s'iniciarà a les tres de la tarda i s'allargarà fins a les tres de la matinada. El cartell comptarà amb alguns dels millors Dj's del moment entre els quals hi haurà el duet italià d'EDM, de gran prestigi internacional que ha actuat en alguns dels millors festivals. També hi haurà la dj de house Jucy M, una de les sensacions d'aquesta temporada de Eivissa, o Luka Caro i Ruben Rider. A l'escenari Techno, i haurà Aitor Ronda o Oscar Aguilera, entre d'altres.

El festival servirà també per commemorar el 6è aniversari de Midnight. Aquesta agrupació s'ha convertit en la marca de referència de la l'organització de festivals d'EDM a tot l'Estat. Al llarg d'aquests sis anys de vida, l'esforç i treball per part de tot l'equip de Midnight s'ha acabat traduint amb la adquisició de la residència dels dimecres a EDEN, un dels clubs més prestigiosos d'Eivissa.