Tres persones van resultar ahir al matí ferides, dues d'elles de gravetat, en un nou accident entre un camió i un cotxe al cinturó de ronda (N-II) de Figueres. Els dos ocupants del vehicle van ser traslladats a l'Hospital Josep Trueta de Girona, un d'ells en helicòpter per la gravetat de les ferides.

La topada es va produïr poc després de dos quarts de nou del matí, al punt quilomètric 755 d'aquesta via. A causa de l'estat en què es trobaven els vehicles, es van haver d'excarcerar les víctimes amb la participació dels Bombers. Després, un dels ocupants del cotxe va ser traslladat a Girona en helicòpter mentre que l'altre el van portar amb umb una ambulància del SEM al mateix centre hospitalari. El conductor del camió, que també va haver de ser excarcerat, va resultar ferit lleu. L'aparatositat de l'accident va obligar a tallar la via en els dos sentits durant una mitja hora i després pas alternatiu durant una hora i mitja més. Els Mossos van desviar els vehicles per la N-260.

Les causes del sinestre encara es desconeixen tot i que aquest és un tram històricament problemàtic pels nombrosos accidents que s'hi han produït al llarg dels anys. El darrer es va produir al juny 2012 quan el conductor d'un tot terreny va morir després que un camió l'encalces quan s'incorporava a la via des de la C-260. Dos menors més van resultar ferits el sinistre.