L'Ajuntament tapiarà d'urgència la casa municipal ocupada des de fa anys

El Govern diu que l'inquilí ha notificat que abandona l'edifici i la brigada hi preveu entrar avui

27.08.2015 | 07:24
L´habitatge havia d´enderrocar-se per perllongar un carrer.

L'Ajuntament de Figueres té previst tapiar avui mateix els accessos a l'edifici municipal, que des de fa anys està abandonat i ocupat tal com aquest diari va publicar dissabte. El Govern municipal, que va dir que coneixia el problema, no havia actuat en aquesta zona malgrat que una veïna s'ha queixat en reiterades ocasions que els abocaments que es fan al pati i el mal estat del solar del costat -propietat d'una entitat bancària- han provocat greus problemes amb el mosquit tigre.

Segons fonts municipals, l'inquilí de l'immoble va comunicar que l'abandonaria i ara, diuen, Serveis Socials es farà càrrec del seu cas. Pel què fa a la neteja de la zona, de moment no donen cap data però asseguren que ja s'ha fet la comunicació a la propietat. Si no hi actua de forma imminent, ho farà l'Ajuntament subsidiàriament.

Problemes amb altres cases

La família que des de fa temps alerta de la situació també pateix problemes d'ocupacions i d'entrades constants en dues cases adjacents més amb les quals comparteixen pati. Segons va explicar a aquest diari, en les últimes setmanes ha trucat fins a sis vegades a la policia per alertar de possibles ocupes per evitar que s'hi acabin instal·lant. Els inquilins es van posar càmeres de seguretat fa tres anys i diuen que constantment veuen gent a les imatges enregistrades.

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook
Enllaços recomanats: Premis cinema