Molt poca roba és una camisa per intentar amagar un televisor i a menys que els botons tinguin forma d'endoll és difícil enredar els Mossos d'Esquadra. Una cosa així és el que li va passar a un lladre que va ser caçat in frangati a Vilafant enduent-se el televisor d'una casa del municipi embolcallat amb una camisa. La patrulla d'agents el va veure amagat darrere d'uns contenidors al carrer Onyar, algú els havia alertat de les intencions que duia el delinqüent, que ja havia començat a fer la nit molt abans.

En arribar al carrer Onyar els agents van interceptar el lladre a qui van trobar altres coses a part del televisor, com una bossa de mà amb documentació i diferents objectes de decoració sostrets. I una estona després, la patrulla va poder constatar que quan van trobar al lladre ja portava una altrae habitatge assaltat, on va accedir mentre els seus propietaris estaven a l'interior.

L'habitatge en qüestió estava ubicat al carrer Vinyoles. El lladre, tal com van poder constatar els Mossos d'Esquadra, va aconseguir entrar a l'interior forçant la porta del menjador aprofitant que els propietaris estaven dormint a aquelles hores de la nit.

Un cop localitzat l'habitatge, els mossos van despertar els seus propietaris, que estaven dormint a la part superior de la casa i que no s'havien adonat de res, per identificar els objectes sostrets.

El detingut, que ja té altres antecedents, va passar l'endemà a disposició del jutjat d'instrucció en funcions de guàrdia de Figueres, el qual va decretar el seu ingrés a presó.