Figueres actua contra el mosquit tigre

29.08.2015 | 07:51
El servei de control de mosquits actuant al carrer del Nord.

L'Ajuntament de Figueres ha realitzat una actuació «d'urgència» en alguns dels focus de mosquit tigre que han detectat a la ciutat i entre els quals hi ha el carrer Nord, denunciat per uns veïns de la zona. L'actuació ha consistit a posar-hi un producte antilarvari, que mata les larves d'aquest insecte, als embornals on s'hi ha trobat una presència notable d'aquest i del mosquit comú.
Segons l'Ajuntament, el producte té una durada de dos mesos per la qual cosa, diuen, se'n garanteix l'efecte fins a finals d'octubre, que és quan s'espera que l'activitat de l'insecte ja hagi desaparegut.
La Mancomunitat Intermunicipal Voluntària del Servei de Control de Mosquits de la Badia del Baix Ter ha estat qui s'ha encarregat d'executar els treballs a petició de l'Ajuntament.
Una de les principals intervencions d'urgència s'han fet precisament al carrer del Nord, on una família va denunciar a través d'aquest diari. Una de les veïnes va denunciar també que la brutícia acumulada pels abocaments d'un ocupa d'una casa de l'Ajuntament no havien fet més que empitjorar el problema.
En aquest sentit, la brigada municipal ja ha tapiat l'edifici per evitar-hi només entrades i ha demanat al propietari que netegi el solar. Si no, ho farà l'administració de forma subsidiària.

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook
Enllaços recomanats: Premis cinema