La Guàrdia Civil ha desmantellat una plantació de 2.050 plantes de marihuana a la Jonquera i n'ha detingut el responsable per un delicte contra la salut pública. L'actuació policial va tenir lloc el passat dimecres a l'entorn de la montanya de Sant Julià.

La benemèrita va tenir coneixement que per la zona de la muntanya de Sant Julià podria existir una plantació de marihuana il·legal de grans dimensions i va organitzar un dispositiu de vigilància per detectar-la. Els agents van centrar les seves investigacions en una masia allunyada del nucli urbà on hi havia diversos gossos de raça potencialment perillosa, presumiblement per foragitar curiosos.

El passat dia 26, la Guàrdia Civil va acostar-se a la casa i en veure un home que en fugia per ocultar-se al bosc el van perseguir i atrapar. L'escàpol, de 34 anys i nacionalitat espanyola, va acceptar de forma voluntària que s'escorcollés la seva finca. A la part posterior, on hi havia l'hort li van trobar la plantació. També una escopeta sense registrar i bales.