Barallar-se davant la comissaria dels Mossos d'Esquadra de la?Jonquera li va costar ben car a un veí de Figueres que abans havia intentat atracar un home a la sortida d'una discoteca de la població de matinada. El va agredir, no se'n va sortir i hi va anar al darrere fins que van trobar-se de nou davant la comissaria dels?Mossos d'Esquadra de la Jonquera.

Allà, l'agressor va amenaçar de mort la víctima i els agents després d'escoltar el que havia ocorregut a la sortida de la discoteca, el van detenir com a presumpte autor d'un delicte de robatori amb violència o intimidació i un delicte d'amenaces. El detingut, un home, de 27 anys, de nacionalitat marroquina i veí de Figueres va passar a disposició del juge i aquest va decretar el seu ingrés a presó.

Els fets es remunten a quarts de sis de la matinada de dissabte passat. En aquell moment, uns agents dels Mossos van veure com dues persones s'estaven barallant davant les dependències policials de la Jonquera. La policia va separar els dos homes i van parlar amb ells.

Un dels implicats va manifestar als Mossos que a la sortida d'un local d'oci nocturn del carrer Euskadi -la Disco Cartuja- l'altre home l'havia abordat agafant-lo pel coll i que el va amenaçar amb un ganivet per tal de treure-li els diners que duia a la butxaca, però que havia pogut escapar. Els fets van ocórrer a les quatre de la matinada i en el moment que es van trobar amb els agents s'havien retrobat al carrer, Bosch de la Trinxeria on hi ha la comissaria dels Mossos.

Segons els agents, la víctima tenia ferides a la cara, crani i al tors. I que mentre anava explicant la seva versió dels fets a la policia, l'altre home l'anava amenaçant de mort. Davant els fets relatats, van detenir l'agressor per un delicte de robatori amb violència i un altre per amenaces. El detingut va passar el mateix dia a disposició judicial i va ingressar a presó.