La 31ena edició de Mostra del Vi de l'Empordà va obrir ahir portes tot i que la inauguració oficial està prevista per a avui a la tarda a càrrec del pregoner i xef del Miramar de Llançà, Paco Pérez. La fira, aparador de diversos cellers de la DO Empordà, es podrà visitar fins diumenge al vespre.

La celebració oferirà múltiples activitats paral·leles com ara tallers o promocions. També estrenarà una nova ruta que vincularà la ciutat amb el món vitivinícola. L'Associació de Guies de Figueres, en coordinació amb l'Oficina de Turisme de la ciutat, ha organitzat visites guiades amb temàtica relacionada amb l'art i el vi en el marc de la 31a Mostra del Vi de l'Empordà, que es farà des de dijous i fins diumenge. Les trobades es faran dissabte a les dotze i a les sis, i diumenge a les sis de la tarda.

El recorregut s'iniciarà al Museu del Joguet i envoltarà la Rambla, seguint la plaça de la Palmera, centre comercial de la ciutat, Museu de l'Empordà, el celler de ca la Teta, la plaça Josep Pla i, com a novetat, s'entrarà a la segona casa de Salvador Dalí.

Les visites seran gratuïtes però els interessats s'hi hauran d'inscriure a través de l'Oficina de Turisme perquè les places són limitades.