El Consell Regulador de la Denominació d'Origen Empordà i Temporada Alta han signat un acord de col·laboració per donar visibilitat als vins empordanesos i durant el festival de teatre que se celebrarà aquesta tardor hi haurà els vins empordanesos. Protagonitzaran els brindis posteriors a set de les estrenes del festival.

73 raons per deixar-te, de Guillem Clua i Jordi Cornudella dirigit per Elisenda Roca, Ubu i la comissió de la veritat, dirigit per William Kentridge, Mesura per mesura dirigida per Declan Donnellan, El matrimoni de Maria Braun, dirigida per Thomas Ostermaier, Last tango in Berlin, amb Ute Lemper, Patetisme il·lustrat, de Carlos Santos i The valley of Astonishment, de Peter Brook.

Finalitzada cada una de les ?obres, els assistents podran brindar amb un vi de la DO Empordà. El conveni estableix també que el Consell Regulador de la DO Empordà s'incopora al Club de Mecenatge de Temporada Alta que és un dels pilars del festival que té el suport d'empreses del territori. L'acord, destaquen les dues parts, «permet sumar esforços i sinergies entre dos actors emergents que impulsen la cultura a les comarques gironines, a través de les seves respectives disciplines: les arts escèniques i el vi».

El president de la DO Empordà, Xavier Albertí, i el director de Temporada Alta, Salvador Sunyer, van formalitzar ahir al matí el conveni de col·laboració entre vinyes empordaneses.