El cap de llista del PPC per Girona de cara el 27-S, Enric Millo, ha assegurat que CDC i ERC han decidit "amagar-se" sota la candidatura de Junts pel Sí per així "tapar la seva incompetència". "Si van junts no és per fer res en favor de la recuperació econòmica o de la millora del benestar de les persones sinó que és única i exclusivament per tapar la mala gestió del govern de la Generalitat d'aquests últims tres anys", ha explicat des de Roses. Per això, Millo insisteix en la necessitat que les diverses llistes expliquin el seu projecte per Catalunya durant aquesta campanya i ha destacat que el Govern de la Generalitat s'ha convertit en "un pal a la roda" per aconseguir la recuperació econòmica.

El portaveu del PPC i candidat per Girona de cara el 27-S, Enric Millo, ha visitat aquest matí el municipi de Roses (Alt Empordà) des d'on ha atès els mitjans de comunicació. Durant el seu discurs, el popular ha afirmat que el seu partit planta cara a la crisi i a l'atur "amb un projecte de govern sòlid a favor de la recuperació i les persones". "Nosaltres fem propostes i ens comprometem a desenvolupar accions en favor de la recuperació, de la consolidació i millora de les estructures socials i de les persones", ha destacat.

En aquest àmbit, Millo ha assegurat que el govern de la Generalitat s'ha convertit en un "pal a la roda" pel que fa la recuperació econòmica per culpa de "la mala política duta a terme aquests últims anys". Per això, el candidat del PPC ha subratllat que Catalunya i Girona es mereixen i necessiten un govern "que governi i ho faci prioritzant allò important: la recuperació, la sanitat, l'educació i el benestar enlloc de prioritzar les seves aventures independentistes que no porten enlloc i posen en risc el nostre futur".

Durant el seu discurs, Millo ha anat explicant i desgranant algunes de les propostes del PPC pel que fa a un "model econòmic de prosperitat i ocupació" que defensa el partit i ha assenyalat que són moltes les mesures que figuren en el seu programari i que estan dirigides a lluitar contra l'atur, crear ocupació i ajudar aquelles persones que es troben a l'atur.

"Cal que cada candidatura expliqui quin és el seu projecte per Catalunya"

Per això no ha dubtat en assenyalar que el PPC té un "compromís amb les persones de més de 45 anys i que estan sense feina perquè comptin amb un conjunt de bonificacions i mesures extraordinàries" perquè així les empreses puguin "valorar la seva experiència i els contractin". D'altra banda, Millo ha explicat que els populars també volen ajudar a tots els emprenedors i per això volen desenvolupar mesures com l'aplaçament del pagament d'impostos durant els primers tres anys des de l'inici de la activitat, instaurar una deducció de 600 euros sobre la quota íntegra del tram autonòmic de l'IRPF en la primera declaració si s'opta per l'autoocupació o crear noves línies financeres i reformar l'ICF perquè sigui una eina "al servei de la productivitat i no un fons de rescat d'empreses afavorides pel govern".

Finalment, Millo ha carregat contra CDC i ERC tot assenyalant que han decidit anar junts dins d'una mateixa candidatura "barrejadissa" per "tapar la seva incompetència". "Si Mas va de número 4 i Junqueras de 5 en aquesta variada candidatura no és per fer junts res en favor de la recuperació econòmica o de la millora del benestar de les persones sinó que és única i exclusivament per tapar la mala gestió del Govern de la Generalitat d'aquests últims tres anys", ha sentenciat.

Per això, el candidat popular ha insistit en què cal que durant aquesta campanya electoral cada una de les candidatures expliquin quin és "el seu projecte per Catalunya" i quines propostes té a favor de la recuperació econòmica. En aquesta línia, Millo ha assegurat que té "poques esperances" que els de la llista de Junts pel Sí - a qui ha qualificat de "barrejadissa" i "l'embolcall estelada"- diguin els seus projectes per a Catalunya perquè, segons el candidat del PPC, la candidatura independentista "no tenen cap altre projecte que no sigui el de dividir-nos i separar-nos", ha assenyalat.