El Centre Emprèn de Castelló d'Empúries obert l'any passat per dinamitzar l'economia donant suport als emprenedors ha posat en marxa les inscripcions per al programa de tardor adreçat a comerços, empres turísitques, emprenedors i desocupats. Es buca aconseguir resultats concrets perquè les empreses puguin posar al mercat propostes concretes. Alhora s'ajuda a incrementar la formació.

Des del centre es posen en marxa diferents iniciatives perquè l'empresariat en general pugui tenir èxit en les iniciatives que engega. Entre les formacions destaquen que s'han organitzat quatre sessions de treball tutoritzades a càrrec d'experts en màrqueting, creació de producte i economica col.laborativa de diferents escoles de negoci. La proposta busca que hi hagi resultats concrets amb una aproximació i col.laboració entre aquestes empreses per cerar uns productes turístics empaquetats i llestos per ser venuts, ja sigui des de les mateixes empreses com des de les oficines de turisme. El format de les jornades seran tipus taller o jornades de treball en horari de les dues del migdia a les quatre de la tarda el mes de novembre per afavorir la presència dels interessats.

Tallers pràctics de màrqueting digital i xarxes socials és una altra de les propostes. L'objectiu dels cinc tallers pràctics previstos és que els assistents, mitjançant la creació i generació de forma pràctica de les seves pàgines, puguin aprendre a utilitzar aquestes eines en pro d'una millor visibilitat de negoci. Es programem per octubre i novembre en horari de tardes.

També s'ha programat un curs de francès bàsic adreçat al sector comercial, turístic i per als desocupats.