Les dues regidores convergents del govern de Boadella, Marina Ramió i Montse Guixà, es van enfrontar de nou dilluns a l'alcalde, Frederic Minobis, en un ple extraordinari en un únic punt a l'ordre del dia al qual van votar en contra i en el que es van repetir les tensions. Les dues regidores que van intentar fer una moció de censura fa uns setmanes de moment continuen al govern. Al seu entendre es manté la falta de transparència respecte els comptes municipals.

Al ple celebrat dilluns es notificava l'aprovació del conveni de compra agregada amb la Diputació de Girona en el marc d'una subvenció. El punt suposa fer l'encàrrec de la gestió a la Diputació de Girona per portar a terme la contractació agregada de la substitució de trenta quatre punts de llum per tecnologia més eficient i elements com els reguladors de flux. Una de les regidores, Marina Ramió, ha explicat que una vegada més se'ls van posar dificultats per obtenir la informació per a la que van haver de recórre a la Diputació i es va optar en canvi per passar d'urgència un tema quan hi havia temps fins a finals d'octubre per tramitar-lo. Durant el ple, es van produir moments de tensió com un intent de l'alcalde per fer fora Guixà que no va acabar marxant o fins i tot retrets entre aquesta i la secretària municipal. El punt es va aprovar però amb els vots dels dos convergents i el regidor d'ERC. Les dues regidores del govern van votar-hi en contra.

Prèviament al ple s'havia celebrat la comissió de comptes de l'Ajuntament. L'opacitat dels comptes és un dels temes que ha portat les regidores a desconfiar del govern. Les tensions van començar en el ple on l'alcalde es va intentar posar un sou de fins a 1.800 euros.

Les dues regidores van intentar amb el regidor d'ERC-MES, Pau Alegrí, tirar endavant la moció de censura per la falta d'informació, transparència i per sospites d'irregularitats en els darrers anys. Però el regidor d'ERC es va fer enrere a última hora i continuen al govern.