Dos individus han atracat aquest matí l'oficina de La Caixa de Bàscara i han fugit després d'obtenir el botí. Un d'ells portava una arma de foc i ha entrat dins l'entitat bancària, que es troba a peu de carretera, al carrer Girona de la localitat.

Un cop allà ha apuntat amb la pistola al cap de la directora i ha reclamat els diners. En el moment dels fets hi havia clients a dins i malgrat la violència dels fets, no han fet mal a cap d'ells.

Això sí mentre l'altre lladre vigilava a la porta que ningú els veiés i el delinqüent que ja hi havia a dins, han robat la bossa de mà d'alguna de les clientes. Un cop han obtingut el que volien han fugit amb un vehicle en direcció Girona. Poca estona després, els mossos han trobat el vehicle calcinat a l'alçada de Sant Esteve de Guialbes. Malgrat els fets, segons fonts del cas, no hi ha hagut ferits.

Per la seva banda, els Mossos d'Esquadra s'han desplaçat al lloc dels fets en el moment que se'ls ha avisat, al voltant de dos quarts de dotze del migdia i pel moment no han enxampat els atracadors. Amb tot, la policia científica es troba treballant al lloc dels fets i s'han muntat diversos controls a les immediacions de Bàcara per enxampar els delinqüents. De moment, no hi ha detencions.