Figueres acollirà al castell de Sant Ferran un congrés de turisme de muntanya, el «Buy Natura, Interior, Muntanya i Pirineus 2015» que se celebrarà el 30 de setembre. S'espera reunir els millors operadors del món en una jornada de treball.

L'Agència Catalana de Turisme, a través dels seus Centres de Promoció Turística, s'ha encarregat de seleccionar i convidars als operadors provinents de diferents països. L'objectiu és que les jornades de treballa permetin mostrar i comercialitzar les diferents categories de productes turístics relacionades amb l'oferta d'interior i muntanya existent a Catalunya.

El Congrés començarà a les nou del matí i s'allargarà fins a les sis de la tarda. Des de l'Agència Catalana de Turisme apunten que es tracta d'una oportunitat per al sector de reunir-se amb els millors operadors especialitzats del món que són curosament seleccionats. El workshop està concebut com una trobada professional (personal, individualitzada i de durada limitada) entre els representants de la demanda dels diferents mercmats emissors que estaran asseguts a les taules i els representants de l'oferta catalana. Les entrevistes seran d'uns vint minuts.