Els Mossos d'Esquadra han detingut un home de 36 anys, veí de Figueres i de nacionalitat espanyola, que tenia tres ordres judicials de detenció i ingrés a presó i com a presumpte autor d'un delicte contra la seguretat del trànsit. Els fets van passar el 3 d'octubre al punt quilomètric 8 de l'N-IIa al seu pas per Figueres. Una patrulla estava fent un control i van aturar el vehicle. El detingut va intentar fer-se passar pel seu germà mostrant el DNI però els agents ho van veure ràpidament. Després de les indagacions, la policia també va descobrir que circulava amb el carnet de conduir suspès judicialment. Per tot plegat va ser detingut i l'endemà va ingressar a presó.

El detingut, un home de 36 anys amb nombrosos antecedents, va ingressar a presó el 4 d'octubre passat després de passar a disposició del jutjat d'instrucció en funcions de guàrdia de Figueres.

La detenció es va fer el dia abans a dos quarts d'onze del matí quan una patrulla dels Mossos d'Esquadra estava fent un control de seguretat al quilòmetre 8 de la carretera N-IIa al seu pas per Figueres. Els agents van aturar el vehicle i van demanar la documentació al conductor. Aquest va acreditar-se amb un Document Nacional d'Identitat (DNI) que no era el seu però el seu intent de fer-se passar per algú altre va fracassar perquè els agents ho van veure ràpidament.

Un cop fetes les indagacions, els agents van descobrir que el conductor anava amb el DNI del seu germà i que tenia pendents tres ordres de recerca, detenció i ingrés a presó. A més a més, la policia va comprovar que l'home tenia el permís de conduir suspès per un jutge i per això se li va imputar també un delicte contra la seguretat del trànsit. Per tot plegat, va ser detingut i va passar a disposició del jutge, que va ordenar el seu ingrés de presó.