Figueres convoca la 12a edició dels premis Pallach

El guardó consta d'un únic premi de 4.000 euros per a l'autor o autors i 1.000
més per al centre educatiu

07.10.2015 | 07:20

L'Ajuntament de Figueres ha obert la convocatòria per a la 12a edició del Premi d'Experiències Educatives Josep Pallach. El guardons premien projectes educatius innovadors relacionats amb valors com els drets humans, les relacions humanes, la democràcia o l'educació per a la pau, entre d'altres. En total, s'atorguen 5.000 euros en un únic premi que es distribueixen en 4.000 euros per a autor o autors i 1.000 més pel centre on s'hagi dut a terme la iniciativa. El termini de presentació de treballs estarà obert fins al 29 de gener de 2016.
Tal i com ja es va iniciar a l'edició de l'any passat, el premi forma part dels Premis d'Educació Josep Pallach, on hi ha també el Premi d'Articles Periodístics de caire ?educatiu transversal, organitzat per ?l'Ajuntament de Palafrugell, i el de Narrativa Curta sobre ?compromís social, de l'Ajuntament de Begur. Els tres ajuntaments i la Fundació Josep Pallach van signar un conveni de col·laboració per tal de promocionar-se conjuntament.

Guardons "recuperats"
De fet, el de Figueres va instaurar el Premi l'any 2002, recuperant l'antic i desaparegut Premi d'Experiències Pedagògiques (1983-1994).
Josep Pallach era un polític i pedagog figuerenc molt compromès amb una valors d'ensenyament avançats per la seva època.

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook
Enllaços recomanats: Premis cinema