L'Ajuntament de Roses farà un accés a la platja dels Palangrers, una petita cala utilitzada principalment pels rosincs. El projecte preveu enderrocar de la part inicial de l'espigó existent deixant lliure un espai on s'urbanitzarà l'accés. A més, es preveu tenir la concessió de l'aparcament adjacent per portar-hi a terme un projecte per pavimentar i enjardinar.

La "cala" remarquen que està allunyada de les aglomeracions urbanes i sol ser utilitzada pels rosincs. Amb l'actuació es vol facilitar l'accés a les persones amb mobilitat reduïda i alhora embellir aquest tram de litoral. S'actuarà en 258 metres quadrats des de l'aparcament al mur de la carretera del Far i la sorra de la platja. Aquí s'hi retirarà una part de l'espigó aconseguint l'espai per incorporar una rampa que donarà accés tant a les persones amb mobilitat reduïda com als vehicles del servei de neteja de platges. Segons ha informat l'Ajuntament, es mantindrà l'arbrat i s'incorporarà unes plataformes esglaonades, a mena de feixes, que ascendiran fins a la roca. La primera comptarà amb una àrea de descans amb una font, mentre que la resta s'enjardinarà amb la plantació de nous arbres i arbusts propis de la zona. El mur de formigó es revestirà amb un aplacat de pedra per donar uniformitat al conjunt.

A banda de l'accés, es té en compte un projecte complementari que permetrà la pavimentació i ordenació de les places de l'aparcament adjacent amb una superfície de 1.925 metres quadrats.