Una nena de deu anys i una dona de 47 van resultar ferides ahir en dos atropellaments ocorreguts en dos punts diferents de Figueres. La menor, a qui no va caldre hospitalitzar, va ser envestida per un cotxe a la plaça Tarradellas. La dona va ser atropellada a l'avinguda Vilallonga, entre el pas a nivell i la rotonda, i va haver de ser ingressada a l'hospital de Figueres.

El primer dels accidents es va produir pels volts de les nou del matí quan la menor, segons fonts municipals, creuava pel pas de vianants proper al carrer calçada dels Monjos que porta al CEIP Josep Pallach d'on és alumna i el vehicle no l'hauria vist. Va rebre un cop que va causar-li ferides però no de gravetat i no va ser necessari el seu trasllat a l'hospital.

El segon atropellament es va produir a un quart de tres de la tarda. En aquest cas, la dona creuava per l'avinguda a l'alçada de la benzinera, segons fonts municipals, en un punt sense pas de vianants quan va ser atropellada per un turisme de marca BMW. Al lloc s'hi va desplaçar la Guàrdia Urbana, Bombers i una ambulància del SEM. Segons han informat la dona estava al terra conscient i va ser trasllada a l'hospital de Figueres, on ahir a la tarda continuava ingressada al servei d'urgències. El conductor va donar negatiu a la prova d'alcoholèmia.