L'Escala adjudica el front marítim, que començarà en setmanes

Les obres s'han adjudicat per 517.880 € i l'empresa ha donat un termini d'execució de tres mesos

12.10.2015 | 07:33
La proposta de reforma del front marítim de l´Escala.

L'Ajuntament de l'Escala va aprovar ahir l'adjudicació de les obres de reforma del front marítim, a la Platja, que s'espera que comencin aquest mes o principi del vinent. S'ha adjudicat per 517.880 euros.
Al concurs s'hi van presentar 23 propostes i s'ha adjudicat a Xavier Alsina que va ofertar un 35% per sota el preu de licitació. L'empresa proposa fer l'obra en tres mesos, un menys del previst inicialment. Segons l'Ajuntament, s'ha enviat una carta als usuaris de l'entorn de la Platja informant que els treballs comencen en breu i que en les properes setmanes s'habilitarà un espai a la pàgina web municipal donant la informació i les afectacions previstes setmana a setmana. Davant la imminència dels treballs, des de l'Ajuntament assenyala que no ha estat possible definir la planificació fins que no s'han adjudicat els treballs.
Les obres suposaran una transformació d'un dels llocs emblemàtics de la població. El projecte es va ajornar a l'anterior legislatura després de la polèmica generada i es va reprendre la tramitació aquest estiu.

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook
Enllaços recomanats: Premis cinema