Roses tanca una temporada amb deu creuers

La badia ha rebut la meitat dels passatgers i el mateix nombre de vaixells que el 2014

17.10.2015 | 07:12
El vaixell "Club Med" a l´esquerra, a la badia, i al moll el "Tere Moana".

Dos creuers de luxe, el Club Med 2 i el Tere Moana, van tancar ahir la temporada de Roses amb deu escales, tot i que la meitat de passatgers és del 2014. El Club Med viatjava amb passatgers majoritàriament francesos i, al segon, la majoria d'Estats Units. Fins a dos mil creueristes han fet escala al port rosinc.

El Club Med és la sisena vegada en aquesta temporada que ha atracat al port rosinc. És un veler de luxe de cinc pals de 87 metres d'eslora, 20 metres de mànega i 5 de calat, de la naviliera Club Med Cruises. Va arribar amb dos-cents passatgers i 176 tripulants. Va fondejar a la una del migdia i fins les set de la tarda. L'àrea de turisme de l'Ajuntament va instal·lar un punt d'informació a peu de moll per atendre les peticions i oferir informació als passatgers sobre activitats o visites a realitzar.

El vaixell Tere Moana va arribar a les onze del matí i va marxar a les nou del vespre. Provenia de Saint Tropez i després de Roses escalarà al port de Tarragona. Hi viatjaven 69 passatgers i 60 de tripulació. En aquest cas el punt d'informació es va situar a bord del mateix vaixell, on es va fer l'acte de lliurament de la Metopa protocol·lària per ser la primera vegada que atracava al port de Roses. La temporada s'ha tancat amb la meitat de passatgers però deu escales i el tipus de creuers es considera que consoliden l'oferta com a alternativa a Palamós amb un altre tipus de vaixells.

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook
Enllaços recomanats: Premis cinema