Les càmeres de vigilància han confirmat que el ciutadà francès que va denunciar un robatori amb agressió a la localitat de Roses en què va patir una fractura del braç va caure en realitat quan anava sota la influència de l'alcohol, pel que està acusat d'una simulació de delicte.

Segons informen els Mossos d'Esquadra, l'home es va presentar el passat 20 d'agost en la comissaria de Roses i va explicar que havia estat víctima d'un assalt amb violència, a l'hora que aportava un informe mèdic emès a França.

Els fets relatats es remuntaven al 12 d'agost, però els agents van constar que aquella nit no hi va haver intervenció policial relacionada amb aquest assumpte i van comprovar que el denunciant entrava en constants contradiccions.

Els Mossos d'Esquadra van descobrir que el Sistema d'Emergències Mèdiques va assistir aquella nit aquest ciutadà francès a causa d'una intoxicació etílica i una fractura de braç, encara que va refusar l'atenció mèdica i el trasllat a un centre sanitari.

Després de visionar diferents càmeres de vigilància, els investigadors van comprovar que l'home va ensopegar sobre les 01:45 hores i va caure a terra, moment en el qual possiblement es va produir el trencament del braç.

Davant aquests indicis, els Mossos d'Esquadra van procedir a denunciar aquest individu, que manca d'antecedents, per simulació de delicte i passarà a disposició del jutjat d'instrucció en funcions de guàrdia de Figueres quan sigui requerit.