Curiosa manera de portar la droga: en ampolles de plàstic. Així és com transportava 24,8 quilos de glans d'haixix un ciutadà marroquí que es dirigia cap a França en una furgoneta.

Els fets van succeir dimecres al voltant de dos quarts de dues de la matinada en un control rutinari de la Guàrdia Civil de la Jonquera. Van veure una furgoneta amb un home a dins i el van aturar. En escorcollar la part de darrere del vehicle van descobrir que els laterals estaven manipulats.

Van sospitar que alguna cosa estranya contenien i en ells hi van trobar 42 ampolles de plàstic amb 24,8 quilos de droga. Quan els agents van fer la prova de narcòtics els va donar positiu a l'haixix.

En aquesta ocasió la substància estupefaent estava en forma de gla. Un format que se sol utilitzar en el cas de les mules quan volen passar droga sobretot en aeroports perquè consideren que és més indetectable.

Davant la troballa, els agents de la Guàrdia Civil de la Jonquera van detenir a l'ocupant de la furgoneta Ford, model Trànsit. Es tracta d'A.H., de 32 anys i nacionalitat marroquina. El detingut i la droga comissada van ser posats a disposició del Jutjat de Guàrdia dels de Figueres.