Roses ha d'indemnitzar el llogater del bar de l'edifici de la SUF

L'entitat no va informar del contracte quan va signar el conveni de cessió i ara l'Ajuntament estudia si es fa càrrec o no dels 35.000 €

28.10.2015 | 07:14
Les obres per construir el nou edifici sobre l´antic solar de la SUF.

La Societat Unió Fraterna (SUF) no va informar el govern municipal quan va cedir l'edifici que hi havia un contracte de lloguer del bar fins al 2026. Ara, amb les obres per aixecar el nou edifici començades, s'ha hagut de reservar una partida de 35.000 euros per pagar la indemnització al llogater, que ha hagut de maxar. L'Ajuntament estudia si ho assumeix subsidiàriament. Unió va criticar l'actitut de l'entitat.
L'alcaldessa, Montse Mindan, va dir al ple de dilluns al vespre que es decidirà entre tots però defensava el valor de la cessió de l'entitat, que va donar tot un edifici a canvi de tenir-hi un espai per poder continuar fent l'activitat. El secretari municipal, a preguntes del regidor d'Unió, Antoni Valdera, va deixar clar, però, que van amagar que existia el contracte del bar quan es va preguntar si estava lliure de rendes. Mentre per Mindan, «el poble ha d'està molt agraït a la SUF», Valdera recordava que era a ells a qui hagués pertocat indemnitzar.

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook

Notícies relacionades

Enllaços recomanats: Premis cinema