Voluntaris de Protecció Civil i de l'ADF de Port de la Selva, al costat dels Bombers de la Generalitat, han rescatat a primera hora d'aquest divendres a la tarda un jove de nacionalitat grega que ahir va sortir a fer una ruta pel Cap de Creus i es va perdre.

Segons han informat fonts del dispositiu de recerca, el jove de 23 anys, ha explicat als seus rescatadors que va sortir fa dies de Montpeller i està resseguint la costa a peu.

Ahir, a primera hora del matí, va sortir de Port de la Selva en direcció a Cadaqués, no obstant això creu que, a causa d'una senyalització no gaire visible, es va sortir de la ruta.

El jove va intentar orientar-se de nou però no ho va aconseguir i, després de passar la nit a la intempèrie, encara que ben equipat amb calçat adequat, menjar i beguda, el migdia d'avui ha decidit trucar al telèfon d'emergències 112.

Quan passaven pocs minuts de les 13:00 hores els bombers han rebut l'avís i s'han posat en contacte amb la policia local del Port de la Selva, que ha alertat els altres serveis d'emergències.