L'acusat de matar a ganivetades un traficant de droga en un pis d'Empuriabrava el gener del 2010 ha assegurat que no recorda res del crim perquè havia consumit drogues i alcohol. «No sé què va passar, ensenyeu-me les fotos, expliqueu-m'ho, perquè jo no ho sé», va reptar ahir l'acusat, Kamel Hosni, que exposa que ni tan sols sap per què va començar a barallar-se amb la víctima.

Hosni va explicar ahir a l'Audiència de Girona on l'estan jutjant que va anar en cotxe des de França fins a Empuriabrava a comprar droga a la víctima, amb qui ja havia fet negocis abans. En aquella ocasió, havia quedat a comprar 200 grams de cocaïna a canvi de 8.000 euros. «Vam discutir i no sé què va passar, jo no em pensava que estigués mort», va exposar.

El processat s'enfronta a 15 anys de presó per un delicte d'homicidi amb agreujant d'abús de superioritat. El crim es va cometre el 21 de gener de 2010 i s'ha tardat tant a jutjar perquè el processat complia una pena a França. El fiscal sosté que els dos homes van discutir i que, durant la baralla, Hosni va clavar fins a tretze ganivetades a la víctima. Segons el fiscal, Enrique Barata, va colpejar primer el rostre de la víctima trencant-li el nas i després el va apunyalar. Depsrés va amagar el ganivet a la cisterna del vàter i es va netejar la sang. Després va marxar del pis deixant la víctima agonitzant. A baix l'esperava la parella i va fugir. Tant el fiscal com l'acusació particular consideren que era plenament conscient. La defensa, encapçalada per Jordi Monreal, demana l'absolució i que si se'l considera autor del crim se li imposi una pena de dos anys de presó.