Agents de la Policia Nacional, durant una patrulla Schengen, van detenir a Portbou un delinqüent multireincident a l'estació de tren de Portbou. A més, durant el seu escorcoll li van trobar eines i material per clonar targetes. L'arrestat és un ciutadà romanès de 53 anys a qui li constaven vuit reclamacions judicials, sis per detenció i presentació i dues de detenció i ingrés a la presó.

Al detingut, que anava indocumentat, li consten més de 40 registres policials. Es tracta d'un delinqüent multireincident al qual se li atribueixen la comissió de fets delictius de diversos tipus però sobretot sobre falsedat documental i de moneda, estafa i robatoris.

Es dóna el cas que l'arrestat ha estat detingut en diverses localitats de l'Estat. Ha comès delictes per exemple a Saragossa, Madrid, Barcelona, Girona, Tarragona, Blanes i finalment va ser detingut el 14 d'octubre a l'estació de Portbou.

Durant la detenció, els agents de la Unitat d'Estrangeria i Documentació de Portbou li van comissar diverses eines i material per a la clonació de targetes bancàries, un ordinador portàtil, un dispositiu electrònic lector i duplicador de targetes, una memòria usb, tres targetes Travel Club i un alimentador de corrent.