La policia estatal ha detingut cinc homes a la Jonquera (Alt Empordà)per tràfic de drogues. Els fets van passar durant un control policial al peatge de l'AP-7 en aquesta població fronterera. Els agents van aturar el vehicle i, en veure que els ocupants es posaven nerviosos, els van apartar i van escorcollar l'interior del cotxe. A dins hi van trobar una motxilla als peus del copilot on hi havia fins a cinc tipus de droga diferents. Concretament, els detinguts portaven 92 dosis de cocaïna, ketamina, speed i èxtasis i, a més, 112 pastilles de color verd i gris de MDMA. També se'ls van intervenir 600 euros en efectiu. Els detinguts tenen entre 20 i 54 anys.

Agents de la policia estatal han detingut cinc homes per tràfic de drogues. Els van enxampar durant un control rutinari al peatge de l'AP-7 a la Jonquera (en direcció Barcelona). Els detinguts viatjaven en un cotxe de matrícula espanyola i, quan van veure el control, van mostrar una actitud nerviosa. Això va fer sospitar els policies, que van donar ordres al vehicle perquè s'apartés i es posés a un costat del peatge.

Els agents van inspeccionar el vehicle i van trobar als peus del copilot una motxilla amb tres moneders negres. A dins, van adonar-se que hi havia 92 dosis embolicades en plàstic que van resultar ser de cocaïna, ketamina, speed i èxtasis. També van trobar 112 pastelles de color verd i gris de la substància MDMA. Els policies també els van intervenir 600 euros en efectius.

Els cinc homes -d'entre 20 i 54 anys- estan detinguts per un delicte de tràfic de drogues.