L'Escala acaba de retirar terrasses per començar enderrocs a la Platja

S'ha signat l'acta de replanteig de l'actuació i la previsió és que les màquines arribin dilluns

15.11.2015 | 07:10
Els operaris retirant mobiliari urbà a la zona central de la Platja.

L'Escala va acabar divendres els treballs previs del projecte de millora del front marítim del nucli antic, que han inclòs la retirada de mobiliari urbà i de terrasses del primer tram de l'obra. També es va signar l'acta de replanteig de l'actuació, en presència dels responsables municipals, de l'empresa adjudicatària dels treballs, la direcció de l'obra i els serveis de Costes de la Generalitat i l'Estat.
La previsió és que dilluns comencin a treballar-hi les màquines per poder fer els enderrocs necessaris i substituir així el paviment actual, que estarà situat a un sol nivell. Tal com s'havia anunciat, el primer tram de l'obra comprendrà des del carrer de la Punta al giratori de la Platja. Els altres tres trams van des del giratori fins al carrer Santa Màxima (està previst que les terrasses d'aquesta zona es comencin a desmuntar a finals de la setmana que ve) i el tercer comprèn des de Santa Màxima fins a la casa del Gavià. El darrer afectarà la Riba.
A partir del dilluns, coincidint amb l'inici dels treballs d'enderroc al primer tram, quedarà tancat l'aparcament de la Riba i el trànsit rodat a la zona de la Platja.

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook
Enllaços recomanats: Premis cinema