Un govern sense funcions

17.11.2015 | 07:19
Un govern sense funcions

Passen els dies i cada cop són més les veus crítiques amb aquest govern. No només perquè són l'herència directa d'en Sanllehí o perquè dels 9 regidors que governen 5 reien les gràcies a l'exalcalde, sinó perquè el desordre i les diferències polítiques regnen cada dia en el si de l'activitat municipal.
Arribem als 5 mesos de la constitució del nou Ajuntament i, malgrat les promeses electorals de tots els qui governen, seguim sense regidors de barri, sense més agents de policia, continuem pagant interessos pels fraccionaments en els pagaments d'imposts i taxes... I en canvi seguim tenint zones blaves i més personal treballant a l'Ajuntament, quan la consigna del PP era precisament reduir el capítol 1 (despeses de personal) en un 10%.
Aquests primeres mesos marcats per la inoperància ens indiquen per on aniran els trets aquesta legislatura. Un mandat que ja va començar satisfent les inquietuds econòmiques d'alguns regidors i les perspectives d'altres envers els seus interessos personals i empresarials.
Cada dia que passa veiem amb més incredulitat que el motiu pel qual continuen junts no és res més que per a satisfer els «interessos ocults» que el mateix Sr. Genovés em va confessar. No ens enganyem, només és per això. No ho han fet per escoltar la ciutadania, ni per facilitar el pagament dels impostos dels nostres veïns i, ni molt menys, per acabar amb la zona blava dels aparcaments.
Amb aquest govern el nostre municipi perdrà quatre valuosos anys per impulsar projectes, per desenvolupar idees i, en definitiva, per il·lusionar un veïnatge que ja no creu, des de fa molt de temps, en la gent que els governa. I els projectes que porten a terme ho fan sense tenir en compte la veu dels nostres ciutadans, per exemple, la remodelació del passeig d'Empuriabrava.
No puc acabar aquest escrit sense recordar la doble moral de l'alcaldessa i l'equip de govern que regeix aquest Ajuntament, com si d'un trastorn bipolar de personalitat es tractés. Quina autoritat moral tenen per reivindicar sentiments nacionalistes, en ple procés d'independència del nostre país, quan estan governant amb el PP? El mateix partit que ha engegat tota la maquinària del l'Estat per frenar i anul·lar qualsevol pretensió de sobirania del poble català...
Des del grup municipal d'ERC seguirem treballant perquè el canvi arribi de debò al nostre Ajuntament i la veu de tots els ciutadans sigui escoltada d'una vegada per totes.

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook
Enllaços recomanats: Premis cinema