Un cotxe va atropellar un pare i els seus dos fills, de 6 i 13 anys, en un pas de vianants davant de l'Escola l'Amistat de Figueres. Segons el setmanari de l'Alt Empordà, l'incident es va produir a primera hora del matí i va provocar-los ferides lleus. Malgrat això, no es va arribar a activar el Servei d'Emergències Mèdiques (SEM).

L'incident, segons narra el setmanari, va passar quan tots tres travessaven el pas que condueix al centre amb bicicleta. Així ho ?recollia, expliquen, la mare dels ?menors visiblement indignada a ?través de les xarxes socials, que es queixava que el conductor del ?vehicle ni tan sols havia sortit del cotxe a preguntar-los com estaven. "Primer s'ha emportat la roda del darrere del nen i l'ha fet caure i, tot seguit, ha fet caure també la ?bicicleta del pare, que portava la nena petita amb la cadireta", deia l'afectada, segons recull el rotatiu. En un primer moment, va demanar col·laboració ciutadana per localitzar el conductor perquè, segons va dir, havia marxat del lloc dels fets tot i concretar que no havia fugit.

Poc després i també a través de la xarxa social del setmanari, l'home es va identificar i va assegurar que havia marxat quan va veure que "tant el pare com els nens estaven bé". Malgrat això, va precisar que havia trucat a la policia i que tenia previst personar-s'hi per aclarir els fets.

Aquesta no és la primera vegada que es produeixen incidents davant de passos de vianants de centres escolars. Al Parc de les Aigües, per exemple, se n'hi han produït en reiterades ocasions. En aquest centre, situat a la zona de l'Olivar Gran, tampoc és la primera vegada que n'hi ha en hores punta. Segons l'Empordà, al mateix pas de vianants s'hi han produït altres ensurts.