Un home de Figueres es troba ingressat greu a l'UCI de l'hospital Can Ruti després que el diumenge el vespre un veí li clavés dues punyalades quan arribava a casa seva a l'Olivar Gran.

El presumpte agressor va ser detingut poca estona després dels fets i de moment, els Mossos d'Esquadra li imputen un delicte de lesions a l'espera que declari davant del jutge. L'agressor té 41 anys i és de nacionalitat espanyola.

La víctima té 57 anys i va ser ell mateix qui ahir cap a quarts de nou del vespre es va presentar davant la comissaria de Figueres i va caure desmaiat davant les instal·lacions policials.

Ràpidament el van traslladar a l'hospital de Figueres però el van derivar d'urgència a Can Ruti de Badalona on el van operar. Es troba ingressat a l'UCI en estat greu.

Es dóna el cas, segons fonts consultades, que la víctima i l'agressor s'havien trobat el matí quan havien anat a votar i aquest ja va emprendre una discussió que no va anar a més. Però no va ser fins cap a les vuit quan el presumpte agressor el va esperar a casa i li va clavar dos punyalades.

La investigació policial es troba a mans de la Unitat d'Investigació dels Mossos de la comissaria de Figueres. La casa del presumpte agressor i el seu vehicle es troben precintats en aquests moments.