L'Audiència de Girona ha jutjat aquest dilluns els 13 implicats en el crim d'un jove que l'abril del 2013 va aparèixer mort dins un contenidor d'Empuriabrava. El fiscal i les diferents defenses han pactat penes que van entre els 6 mesos i els 4 anys de presó.

Se'ls considera encobridors del crim. La pena més alta és per a Mohammed Amchiche, condemnat a 4 anys de presó per obstrucció a la justícia, tinença il·lícita i encobriment. Els fets van passar ell 26 d'abril, quan una veïna va trobar el cos de la víctima costi a ganivetades i degollat dins un contenidor. Els dos autors materials del crim van fugir del país i tenen vigent una ordre internacional de crida i cerca.

L'Audiència de Girona ha jutjat aquest matí els 13 implicats en la mort d'un jove d'origen marroquí que el 26 d'abril de 2013 va aparèixer mort en un contenidor d'Empuriabrava. El cas va requerir una àmplia investigació policial i les detencions es van produir un any més tard dels fets. Al març del 2014, els Mossos d'Esquadra van detenir 14 delinqüents vinculats a una organització criminal dedicada al tràfic de droga a escala internacional que, segons van concloure els investigadors, estava darrere de l'assassinat del jove.

Alguns dels arrestats se'ls considera membres d'un clan marsellès. La víctima, un jove de 23 anys de nacionalitat marroquina, va aparèixer morta a un contenidor del carrer Medes a dins de bosses d'escombraries. Va ser una veïna qui va trobar el cos i va alertar la policia. Havia estat torturat, presentava fins a 17 ganivetades i el cadàver estava degollat. Aquest dilluns un total de 13 imputats s'han assegut al banc dels acusats. Les diferents defenses i el fiscal Enrique Barata han pactat penes que van dels 8 mesos fins als 4 anys de presó.

A tots se'ls considera encobridors del crim. Només un dels imputats es queda a la presó Fins avui, hi havia tres implicats que estaven en presó preventiva. Després de la vista, dos d'ells han sortit en llibertat. Se'ls ha condemnat al mateix temps que portaven complint condemna: 1 any, 10 mesos i 7 dies. Ara només resta a la presó l'implicat que ha rebut la condemna més alta. Es tracta de Mohammed Amchiche, condemnat a 4 anys de presó per encobriment, obstrucció a la justícia i tinença il·lícita d'armes. Els dos autors materials dels fets continuen fugits de la justícia i tenen una ordre internacional de crida i cerca.