L'empresa adjudicatària dels treballs de reforma del front marítim de l'Escala va iniciar ahir el tercer tram del projecte amb els enderrocs entre el carrer Santa Màxima fins al límit amb el carrer Pintor Joan Massanet, deixant per a més endevant la resta d'aquest tram. Paral·lelament, es continua treballant en la finalització de la renovació de la xarxa de serveis del tram primer, així com l'excavació de la zona en què s'ha d'ubicar els contenidors soterrats.

D'altra banda, ahir també es van posar en marxa els treballs d'encofrat de la base del nou mur de delimitació de la platja i de la graderia que s'ha de fer per unir el carrer del Port i el de la Riba.

La intervenció iniciada ara, que abarca des del carrer Santa Màxima fins a la casa del Gavià, forma part de l'obra de millora iniciada fa setmanes i que busca pacificar la façana marítima de la Platja, tot prioritzant els vianants davant del trànsit de vehicles.

La penúltima fase de l'obra

Les obres iniciades ahir consisteixen en la penúltima fase dels conjunt dels treballs, on també es preveuen canvis de serveis, rampes d'accés a la platja, el mur de la platja o mobiliari urbà. A la quarta i última, s'actuarà a la zona de l'actual aparcament de la Riba amb nous enderrocs, col·locació de les grades i les escales que s'hi construiran, entre d'altres serveis.