El municipi de Castelló d'Empúries ha tancat el recentment acabat any 2015 amb una població de 10.884 habitats, una xifra molt similar a la registrada l'any 2014. D'entre aquests, la població més representada és l'espanyola amb 6.030 empadronats seguida de la marroquina amb 1.238 persones. Una dada que representa el 10% de la població registrada.

La tercera posició en el rànquing l'ocupen els francesos amb 946 empadronats i la quarta, els alemanys amb 574. Al municipi, també hi ha registrats 359 romanesos seguits de molt aprop per la població russa, que s'enfila fins a les 337 persones. Pel que fa a les nacionalitats de la Unió Europea en primer lloc hi ha els francesos, seguits dels alemanys, italians, anglesos i belgues. Del continent africà destaquen els marroquins que són la majoria, seguits pels senegalesos amb 73 empadronats i gambians amb 38. Pel que fa al continent americà, la majoria d'empadronats provenen del sud i del centre d'Amèrica amb Brasil al capdavant, seguida de Cuba i Argentina.

Pel què fa a l'Orient la nacionalitat més representada és la xinesa amb 68 ciutadans seguida per la paquistanesa amb 34 empadronats i la tailandesa amb 5. Els qui estan més sols per què només compten amb un empadronat són representants de països com la República de Corea, la República Sudafricana, Panamà, Líban, Letònia, Haití, Guinea Bissau, Grècia, Ghana, Georgia, Finlàndia, Estònia, Eslovènia, Dominica, Bòsnia-Herzegovina o Albània.