Adjudiquen l'auditoria a les empreses municipals de Roses del 2015 al 2018

El control es renova per tal de continuar comprovant la gestió de les tres societats existents

20.01.2016 | 07:13

L'Ajuntament de Roses ha adjudicat a dues empreses externes els serveis de control financer i auditories dels comptes anuals de les societats municipals Port de Roses, Serveis Municipals de Roses (Rosersa), i Promoció i Desenvolupament de Roses (Piscina municipal de Roses). Es tracta d'un control que es va renovant. En aquesta ocasió es farà del 2015 al 2018 per tal de verificar la gestió de cada societat.
L'encàrrec implica la realització de les auditories i el control dels comptes anuals i financers de les tres societats. L'estudi es portarà terme durant els propers tres anys, fins el 2019. L'Ajuntament ha informat que l'objectiu és comprovar que els actes, operacions i procediments de gestió de cada societat s'ha desenvolupat durant els diferents exercicis de conformitat amb les normes i directrius legislatives. En aquest sentit, especifiquen que els auditors s'hauran d'encarregar de vetllar perquè hi hagi una adequació de les despeses que cada societat realitza d'acord amb les finalitats que té ecomanades. També controlarà que les despeses i pagaments són autoritzats pels òrgans competents, la correcta contractació de béns i serveis, els processos de selecció de personal, l'adequació de les retribucions, o l'execució del pressupost aprovat i anàlisi de les desviacions enregistrades, entre altres.
Les empreses a qui s' ha acabat d'adjudicar el concurs han estat Faura-Casas Auditors-Consultors que s'encarregarà de l'auditoria de la societat municipal Port de Rsoes per un import anual de 4840 euros. La segona empresa ha estat Abante Pich Auditores SLP que auditarà Rosersa i la societat de la piscina per un import anual de 8470 euros.

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook
Enllaços recomanats: Premis cinema