Un vídeo dels Wind Games d'Empuriabrava es converteix en un fenomen viral

En les imatges es pot veure en plena competició a Leo Volkov, guanyador de vol indoor Freestyle amb música

25.01.2016 | 18:26

Aquest cap de setmana el Túnel de Vent d'Empuriabrava ha marcat una fita històrica en el món de les competicions de vol indoor amb la introducció de la música dins de la disciplina coneguda com Freestyle, disputada en el marc de la 3a Competició Internacional d'indoor skydiving, Wind Games 2016.

Per primera vegada, i gràcies a la incorporació d´un sistema de reproducció musical inalàmbric el volador escoltava la mateixa música que el públic. La qual cosa li permetia ballar dins del túnel, al ritme de la música i a més de 300 quilòmetres per hora. L'espectacularitat de la seva exhibició va fer mereixedor de la medalla d´Or d´aquesta categoria al competidor rus Leo Volkov.

A l'emoció i intensitat dels que van gaudir del moment en directe s´hi afegeix la sorprenent acollida que el vídeo de la seva actuació està tenint a les xarxes socials.

L´arxiu, que el va pujar a Facebook un espectador del campionat, suma en menys de 48 hores prop de 4.000.000 reproduccions, amb una mitjana de 110.000 visualitzacions per hora. Una dada que no s'havia aconseguit mai en cap altra competició internacional de vol indoor.


A aquest fenomen viral s´hi suma l'exhibició d'una jove voladora, Maja Kuczynska, que als seus 15 anys va competir també en aquesta innovadora disciplina, fent un exercici molt estètic i de gran exigència física que les xarxes han acollit també amb gran intensitat. El seu arxiu compta ja amb més de 1.800.000 reproduccions i ha estat compartit per més de 27.000 usuaris de la xarxa.

En total, gairebé 6.0000.000 de reproduccions de les sorprenents rondes musicals protagonitzades pels guanyadors de la disciplina de Freestyle, confirmen que la música unida al vol ha conquerit tant als professionals com al públic en general.

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook
Enllaços recomanats: Premis cinema