Les obres de la C-260 a Vilatenim no començaran fins al febrer

La previsió és que els treballs al tronc central no s'iniciïn fins a març de 2017, un cop fets els vials laterals

27.01.2016 | 07:25
La reunió que es va fer ahir a la zona per exposar el calendari d´obres.

L'alcaldessa, Marta Felip, i responsables tècnics del projecte de desdoblament de la C-260 a Vilatenim es van reunir ahir a la nit amb veïns del barri per explicar-los el calendari d'obres previst pel el desdoblament de la carretera. Segons el projecte, la previsió és que tot i que des de Territori van donar per començats els treballs la setmana passada, les màquines no comencin a treballar sobre el terreny fins aquest febrer.
El primer que s'abordarà des d'aleshores i fins a l'octubre seran els vials nord i sud (perlongació del carrer Itàlia que abarca la zona del Firal), els enderrocs de les expropiacions i les connexions de serveis existents (aigua, llum, clavegueram, telefonia o gas) de l'actual carretera. Per després de l'estiu i per tal d'evitar caos al trànsit, es deixarà l'execució dels carrils laterals. Aquesta part s'iniciaria al setembre i s'acabaria el març de 2017.
La tercera i última fase serà per al tronc central de la carretera. Això farà que el trànsit es traslladi al carrils laterals ja executats a la fase 2 i pel camí vell de Vilatenim i la prolongació del carrer Itàlia a sud. Aquesta part es preveu fer entre el març i el maig de 2017.

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook
Enllaços recomanats: Premis cinema