Van entrar a robar en una gelateria de ple centre comercial de Figueres i els lladres van ser tan maldestres que van acabar provocant un incendi. Un curtcircuit va provocar les flames, que van acabar cremant una màquina de creps i van provocar molt de fum al local del carrer Peralada.

Els Mossos d'Esquadra de la comissaria de Figueres investi?guen el robatori però segons van explicar ahir el matí els responsables del cèntric establiment no sabien exactament què havia passat. Però que tot apuntava que uns lladres hi havien entrat per robar a través d'una finestra lateral. A l'interior, però, no hi havia res per endur-se i van haver de marxar amb les mans buides.

Sembla ser que els lladres van moure un aparell frigorífic i l'incendi es va produir amb un curtcircuit en l'endoll de darrere.

Els Bombers van rebre l'avís de l'incendi al voltant de dos quarts de vuit del matí i quan van arribar van trobar-se que estava cremant l'aparell de creps. A causa del fort fum van estar remullant l'interior i ventilant el local així com també el del costat. El bloc de pisos que hi ha dalt de la gelateria no es va haver d'evacuar perquè en el moment dels fets no hi havia ningú. Al lloc hi van treballar cinc dotacions dels Bombers.