El carnaval es va acomiadar ahir a diferents pobles amb arrossades, desfilades i l'enterrament de la sardina. A Roses, amb una multitudinària arrossada amb 2.200 persones i el tradicional enterrament de la sardina. L'Escala també va celebrar ahir els darrers actes amb un dinar popular i un ball, mentre a Cadaqués van celebrar-ho amb una passada de disfresses.

A l'exterior de les instal·lacions del pavelló de Roses i la sala annexe, van començar a mig matí a preparar el ranxo per a la munió de rosincs que hi participaven. Al pavelló s'hi van concentrar 1.200 persones i un miler més, a la sala. L'alcaldessa, Montse Mindan, constatava que es continuaven venent tiquets fins a última hora. L'Escala també va celebrar un dinar de germanor a la nova sala polivalent, amb al voltant d'un miler de persones, i un ball.

A Cadaqués, en canvi, les disfresses van tornar a sortir al carrer en una petita desfilada pels carrers per acomiadar-se de la celebració. I on mantenen l'antiga tradició d'enterrar la sardina per tancar la festa és a Roses.

Com cada edició, a mitja tarda es va celebrar el seguici mortuori del difunt Rei Carnestoltes i enterrament de la sardina. Tot i això, el punt i final el va posar l'espectacle pirotècnic.