Figueres acaba d'instal·lar la grada restractil amb capacitat per a gairebé 200 espectadors a l'auditori de l'antic convent dels Caputxins. L'actuació, la darrera, s'ha fet gairebé un any després que s'inaugurés l'edifici i s'hi comencessin a programar espectacles. L'Ajuntament ja ha iniciat una nova face d'obres que permetrà recuperar l'antic claustre després de l'estiu.

La intervenció s'està fent gairebé a contrarellotge per tal que l'equipament pugui acollir aquesta mateixa nit un concert. L'alcaldessa, Marta Felip, va dir que estan molt orgullosos de la recuperació d'aquest espai «històric» que, a la vegada, ha permès dinamitzar el barri i dotar d'un nou equipament cultural la ciutat.

Per la seva banda, el regidor de Cultura, Alfons Martínez, va dir que l'espai tindrà múltiples funcionalitats i permetrà donar un impuls a la promoció cultural de Figueres. «Té unes mides òptimes i l'última tecnologia per acollir qualsevol tipus d'esdeveniment».

La recuperació de l'espai ara continua amb la rehabilitació del claustre en una nova fase del projecte, que encara té pendent l'adequació de l'entorn. La previsió és que les obres acabin després de l'estiu i permetin tenir un nou espai a l'aire lliure per a fer-hi actuacions i espectacles.