La granja de porcs projectada a Palau de Santa Eulàlia es va posar a debat ahir en una xerrada informativa organitzada per l´Ajuntametn on es va explicar que encara hi ha forces tràmits per complir abans d´autoritzar-la com reclamen des d´Unió de Pagesos. Al debat es va comptar amb la participació de la plataforma de veïns que hi estan en contra.

UP reclamava aquesta setmana que l´Ajuntament compleixi una sentència dictada epl TSJC i autoritzés la granja i els acusava d´utilitzar subterfugis per alentir la tramitació. L´alcalde, Xavier Camps, ha informat, però, que ara la documentació està a la comissió ambiental que ha demanat informes a diferents departaments. Els informes s´hauran d´estudiar, hi haurà d´haver exposicions públiques i altres tràmits. Per això, la conclusió és que encara no està clar com acabarà.

Per la seva banda, els que s´hi oposen tampoc estan disposats a llençar la tovallola per evitar que es construeixi l´equipament, una granja amb previsió per uns 2300 porcs d´engreix.