Si hi va haver alguna cosa entre Cristian España i la dona que va conèixer a través de Badoo el Sant Jordi de 2011 van ser dos caps de setmana tòrrids. Ni relació de parella ni res semblant. Només sexe. Però això gairebé li costa 8 anys de presó a aquest veí de Cabanes, a qui la secció quarta de l'Audiència Provincial de Girona acaba ?d'absoldre d'un delicte d'agressió sexual, després que la dona l'hagués denunciat per haver-li introduït els dits a la vagina i l'anus després d'una nit de fornici. L'únic que no ha pogut evitar l'home és una multa de 180 euros per haver colpejat la dona al cap durant una discussió.

La «relació» d'aquesta parella es va limitar a dos caps de setmana de divertiment sexual consentit. Perquè encara que la dona denunciés que ell va intentar forçar-la, els successius canvis en la seva versió dels fets ha dut el tribunal a rebutjar la condemna.

La sentència, de la qual ha estat ponent el magistrat Juan Mora, ha recollit les observacions realitzades per l'advocada defensora, Goretti Chico, respecte a la declaració contradictòria de la denunciant. A saber: durant el judici la dona va assegurar que l'acusat l'havia amenaçat amb un ganivet, quan mai abans havia declarat res similar; també va afirmar que ell havia intentat introduir-li els dit al cul, i això no ho havia dit mai; i en tercer terme va negar haver vist la mare de l'acusat a casa seva mentre que a la policia li va dir exactament el contrari.

«Aquesta sala no entén el perquè no es va dir res del ganivet, al llarg de la instrucció de la causa», tenint en compte que és un indici determinant a l'hora d'assenyalar violència o intimidació. També diferencia la sala la qüestió de la presumpta agressió perquè «no és el mateix tocar amb la mà el cul, que introduir els dits dins l'anus» ni tampoc és el mateix «intentar-ho que aconseguir-ho».

A banda que la persistència del relat incriminatori és minsa perquè en un primer moment la dona va admetre haver vist la mare de l'acusat a la casa de Cabanes però durant el judici ho va negar, alhora que admetia que tot i haver sigut agredida sexualment el divendres es va quedar a dormir a casa de l'acusat i en comptes de fugir es va banyar amb ell i va seguir mantenint-hi relacions sexuals al llarg de la nit.